Cijena postavljanja epoksi podova, mikrocementa, 3D podova i oblaganja bazena

Cijena epoksidnih podova ovisit će uglavnom o veličini površine koju treba pokriti. Stanje površine također će igrati ulogu u određivanju cijene, kao i vrsta korištenog epoksida. Globalne promjene cijena mogu značajno utjecati na tržište epoksida i kao rezultat toga na cijene epoksidnih podova.
Zatražite ponudu

1. Što je epoksidni pod i koje su njegove prednosti?

Epoksidni podovi su podovi koji se sastoje od dva različita materijala: epoksida i smole. Popularan je izbor za mnoge vlasnike kuća i poduzeća jer je izdržljiv i jednostavan za čišćenje. Epoksidni podovi dostupni su u raznim bojama i stilovima, tako da možete pronaći savršeno pristajanje za svoj prostor.

 

2. Koliko koštaju epoksidni podovi i koji čimbenici utječu na cijenu?

Cijena epoksidnih podova ovisit će uglavnom o veličini površine koju treba pokriti. Stanje površine također će igrati ulogu u određivanju cijene, kao i vrsta korištenog epoksida. Troškovi instalacije također se mogu dodati ukupnoj cijeni.

Globalne fluktuacije cijena mogu značajno utjecati na tržište epoksida i kao rezultat toga na cijene epoksidnih podova.

 

3. Koji su savjeti za održavanje vašeg epoksidnog poda?

Epoksidni podovi se lako čiste i održavaju, ali postoji nekoliko stvari koje možete učiniti kako bi vaš pod izgledao najbolje. Prvo redovito metite ili usisavajte kako biste uklonili prljavštinu i ostatke. Također možete brisati s blagom otopinom sapuna i vode. Svakako izbjegavajte gruba sredstva za čišćenje ili perače, jer oni mogu oštetiti završni sloj vašeg poda. Uz malo njege, vaš će epoksidni pod izgledati sjajno godinama koje dolaze.

 

4. Možete li sami postaviti epoksidne podove ili vam je potreban profesionalni izvođač da to učini umjesto vas?

Većina ljudi trebat će profesionalnog izvođača za postavljanje epoksidnih podova. To je složen proces koji zahtijeva posebnu opremu i vještine. Međutim, postoji nekoliko DIY kompleta dostupnih za one koji to žele isprobati. Ne bismo to preporučili, ali na vama je.

 

5. Postoje li neke druge vrste podova koje bi mogle bolje pristajati za vaš dom ili posao od epoksidnih podova?

Ovisno o vašim potrebama, postoji nekoliko drugih vrsta podova koje bi vam mogle bolje pristajati. Ako tražite nešto što je jeftinije, lakše za ugradnju ili udobnije za hodanje, tepih ili linoleum bi mogli biti bolji izbor. Podovi od tvrdog drva također su popularna opcija, ali mogu biti skuplji i teži za održavanje od epoksidnih podova.

 

U konačnici, najbolja vrsta poda za vas ovisit će o vašem budžetu, potrebama i osobnim preferencijama. Predlažemo da razgovarate s profesionalnim izvođačem podnih obloga za početak.

Postavljanje epoksidnih podova može biti izvrstan način da poboljšate izgled i dojam vašeg doma ili ureda.

Epoksidni podovi dostupni su u raznim bojama i stilovima, tako da možete pronaći nešto savršeno za svoj prostor. Također je izdržljiv i jednostavan za čišćenje, što ga čini popularnim izborom za mnoge vlasnike kuća i poduzeća.
Pošaljite nam upit
© Sva prava pridržana 2021.